رسول مرادی

امسال هم پاییز بسیار دیدنی  بود

 برای دیدن عکس در اندازه ی طبیعی کلیک راست و انتخاب گذینه ی مورد نظر



           
چهار شنبه 5 آذر 1393برچسب:پاییز,1393, :: 16:57
R.M

با احترام عضویت خودم رو در اینستاگرام به همه ی ملت شریف ایران تبریک عرض می کنم



           
دو شنبه 3 آذر 1393برچسب:instagram, :: 19:1
R.M

میگذرم از زمان، از زمین..

میروم به دنبال ناشناخته ها

به کجا؟

تا کجا؟

اندیشه ها....  ،  اندیشه ها....

مرآ فرآ می خوانند....

کاش پیداشوم... ، پیدآ

.......✳✳✳.........



           
چهار شنبه 7 آبان 1393برچسب:میگذرم, :: 22:35
R.M

شما هم اهل بخیه هستید ؟ خب بهتره درباره این اصطلاح عامیانه زود قضاوت نکنید علاوه بر معنی منفی این عبارت “اهل بخیه” معانی مثبتی هم وجود دارد.

در حقیقت اگر من فرضآ بگویم که فلانی در زمینه نویسندگی اهل بخیه است در حقیقت به تبحر او در آن فن و علوم اشاره میکنم.فرضآ شما :‌

در زمینه موسیقی اهل بخیه هستید و الی غیر…

یک معنی دیگر اهل بخیه هم این است که بخواهیم به گروهی بگوییم من هم از شما هستم. فرضآ بگویید: “بابا منم اهل بخیه ام دیگه”.

مثال‌های مختلف دیگری از عبارت اهل بخیه :‌

” شما که خودتان اهل بخیه اید و به چم و خم موضوع واقف اید “

ادروان محمد علی جمال زاده در دارالمجانین گوید: ” … خوب است این شیوه و فنون را دیگر به ما که اهل بخیه هستیم، بگذاری …”

بزرگ علوی در خاطره ْنوشته خود (گذشت زمانه) از یکی از شوخی های زنده یاد صادق هدایت چنین یاد می کند : “امروز می خواهم یک عکس حسابی از خودم بردارم و به همه روزنامه ها بدهم تا همه دنیا بفهمند که ما هم اهل بخیه هستیم.”

 

منبع: http://mumbojumbo.ir



           
جمعه 14 شهريور 1393برچسب:شما،هم،اهل،بخیه،هستید،؟،, :: 13:23
R.M

زمان به سرعت نور میگذره و ما متوجه عمر رفته ی خودمون نیستیم، وقتی بر میگردیمو نگاهی به عمر رفته می اندازیم تازه می فهمیم چه چیزی رو از دست دادیم...

انگار چند روز پیش بود با حامد رفته بودیم مشهد چقدر زود گذشت، یادش بخیر روزهای زیبایی رو توی مشهد رقم زده بودیم.



           
دو شنبه 10 شهريور 1393برچسب:خاطره،تابستان،1392+عکس, :: 16:37
R.M

چند نکته در مورد صحبت کردن و گوش دادن:

  • هنگام گوش دادن دستهایتان را جمع نکنید. برداشت گوینده از این صحنه این است که به او القا می کنید که صحبت کردنش را متوقف کند.  کلماتی  مثل "میدانم، واقعا؟، خوب که این طور! "به مردم این اطمینان را می دهد که شما به آنها گوش می دهید و در هر مرحله با آنها همراهید، اما با این حال شما بی طرف هستید.
  • شنونده های ناشی زمانی که می نشینند پایشان را طوری روی هم می اندازند که پای بالایی و زانویشان به سمت گوینده نیست، در نتیجه اینگونه به نظر میرسد که در جریان مطلبی که گفته میشود نیستند.
  • همیشه تمام بدنتان را به سمت گوینده برگردانید. دستانتان را جمع نکنید و از آنها زمانی که صحبت می کنید در نشان دادن حرکات پر نشاط استفاده نمایید. اگر گوینده مطلب سرگرم کننده ای می گوید راحت بنشینید و یا کمی به پشت تکیه دهید و زمانی که می خواهید صمیمیت بیشتری ایجاد کنید به همان حالت قبل برگردید. ( متمایل و کج )


           
شنبه 1 شهريور 1393برچسب:چند,مورد,مهم,صحبت,کردن,گوش,دادن,,,,, :: 18:33
R.M

دعاي اداء قرض

عيّاشي از عبداللّه بن سنان روايت کرده است که به خدمت حضرت صادق عليه السلام رفتم حضرت فرمود که مي خواهي تو را دعائي تعليم کنم که چون بخواني حق تعالي قرض تو را ادا کند و حال تو نيکو شود گفتم چه بسيار محتاجم به چنين دعا حضرت فرمود که بعد از نماز صبح بگو:

تَوَکَّلْتُ عَلَي الْحَيِّ الْقَيُّومِ الَّذي لاْ يَمُوتُ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدا

وَلَمْ يَکُنْ لَهُ شَريکٌ فِي الْمُلْکِ وَلَمْ يَکُنْ لَهُ وَلِيُّ مِنَ الذُّلِّ وَکَبِّرْهُ تَکْبيرا

اَللّهُمَّ اِنّي اَعُوذُ بِکَ مِنَ  الْبُؤْسِ وَالْفَقْرِ وَمِنْ غَلَبَةِ الدَّيْنِ وَالسُّقْمِ وَاَسْئَلُکَ

اَنْ تُعينَني عَلي اَدآءِ حَقِّکَ اِلَيْکَ وَاِلَي النّاسِ.

توکل کردم بر خداي زنده پاينده اي که هرگز نميرد و ستايش خاص خدائي است که فرزندي نگيرد و شريکي در فرمانروائي ندارد و
نباشد برايش ياري از خواري و او را بخوبي بزرگ شمار خدايا به تو پناه برم از تنگدستي و نداري و از فشار بدهکاري و دردمندي و از تو مي خواهم که کمکم دهي بر پرداخت حق تو و حق مردم



           
جمعه 31 مرداد 1393برچسب:دعاي,اداء,قرض,,,,, :: 7:43
R.M

قشر اول:

خدا قوتشان بدهد، اول صبحی برای رفتن به محل کارشان از خانه بیرون میروند کارشان طوریست که فشار زیادی بر آنها وارد میکند، به خواطر همین در هوالی ساعت 09:30 الی 10:00 وقتی هرچند کوتاه برای صرف صبحانه معین می کنند. فشار کاریشان بسیار زیاد است، به طوری که ساعت کارشان 14:00 به اتمام می رسد، گاهی وقتی ارباب رجوعی به دنبال آنها می رود بر سر پست خود حاظر نیست، شاید به دنبال کار شخصیش رفته، ارباب رجو هر چقدر هم که معطل بشود مهم نیست، بدیهیست که کار طاقت فرسایی دارند و بعضی اوقات هم برای کار خودشان خوب باید پستشان را ترک کنند، آیا غیر از این است؟ حقوقشان!! البته نمی دانم حقوقشان کم است یا زیاد البته میتوانم فکرش را بکنم که بگویند کم است خوب چه می شود کرد بعضی اوقات این ناراحتیشان را پاداش، حق معموریت، سنوات و و و .. ، شاید راضیشان کند، خوب زندگی سخت است حق دارند بندگان خدا، صبح زود حاظر شدن بر سر کار تا ساعت 14:00 آن هم کار سختی چون کارمندی با حقوق 800،000 تا 1،200،000 شاید ما هم بودیم راضیمان نمی کرد، حالا باشد که بعضی اوقات یا (بیشتر اوقات) بر سر پست خود حاظر نباشند، یا اگر هم حاظر باشند انجام کار ارباب رجوع را به تاخیر بیندازند، خوب آنها هم انسانند و نباید مثل تراکتور کار کنند غیر از این است؟..

قشر دوم:

مگر چه می کنند، صبح برای کار خانه را ترک می کنند و تا شب یک بار به خانه بر می گردند تا نهار صرف کنند، برای ادامه کار عصرها هم بر سر کارشان حاظراند، کارشان آسان است به همین دلیل است که تا غروب بر سر کارشان هستند، بعضی هایشان کارشان به قدری آسان است که تا ساعت 19:00 ، 20:00 ، ویا حتی 21:00 سر کار هستند، البته ساعت زیاد خسته ی شان می کند ولی حقوقی که به آنها می دهند راضیشان می کند، مگر چه می کنند روزی چند تن بار را جا به جا میکنند به نظرتان سخت است؟ همیشه باید بر سر کار حاظر باشند، گرفتن مرخصی برای انجام کاری وُ نه چقدر مرخصی می خواهید مگر چه می کنید که اینقدر از زیر کار میخواهید در بروید، کار شخصی دیگر چیست؟ ، آیا به نظرتان می شود قبول کرد؟ حقوقتان تا به 500 ویا 750 هزار تومان هم میرسد، گرفتن این اندازه مُزد در برابر کاری به این آسانی و درخواست مرخصی حتی یک روز، واقعاً که غیر قابل قبول است.

  • می بینید،  قشر اول کارمندان ، مسعولین و... هستند قضاوت بر عهده خودتان ... ( داشتن کمی وژدان کافیست)
  • و قشر دوم کارگران ، قضاوت این هم بر عهده خودتان ( خداوند قوتشان بدهد )


           

تابه حال به این فکر کردید اگه منابع انرژی تموم بشن چه بر سر ما خواهد آمد، روزی خواهد رسید که 

  • آب
  • نفت
  • بنزین
  • گاز
  • ذغال سنگ
  • شاید حتّی درختان و جنگل ها

و  و  و  خییلی چیز های دیگه ، هیچ یک از این انرژی های خدادادی دیگه وجود ندارند.

اون روز کی فرا میرسه؟

آیندگان چطور با این مشکل کنار میان؟

آیا راه چاره ای هم برای این مهم دارند؟ یا نه!!

نمی دونم ، از همین حالا برای آیندگان ناراحتم ، این طور که ما زندگی میکنیمُ پیش میریم و بدون توجه به این که در آینده تمام منابع انرژی تموم میشن ، همین طور بی رویه استفاده میکنیم، می تونم احساس کنم 85% در آینده همگی جونشون رو از دست بدن، از این طرف هر چه بیشتر مصرف میکنیمُ انرژی ها رو نابود، از اون طرف بر شدت تولید زباله تولیدات روز افزون داریم.

نمیدونم چطور باید جلوی این مشکل رو گرفت، هیچ کس هم به فکر نیست!! و همین طور داریم به سرعت هرچه تمام پیش میریم!

مسعولین ،رسانه ها، دولت ها، و... ، همه از صرف جویی صحبت می کنند، جالبه برای فروش به کشور های دیگه، نه برای ذخیره ی آینده گان!!!!

روزی میرسه که دیگه انرژی ای وجود نداره، گازی نیست که خونه هامون رو گرم کنه، بنزینی وجود نداره که ماشینامونو حرکت بده، آبی نیست که!!!



           
جمعه 24 مرداد 1393برچسب:اتمام,ذخایر,انرژی,نفت,گاز,آب,جنگل,ها,و,,,,, :: 6:11
R.M

 

سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است .

محتواى سوره واقعه

در «تاریخ القرآن» از «ابن ندیم» نقل شده: سوره «واقعه» چهل و چهارمین سوره اى است که بر پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) نازل شد، قبل از آن سوره «طه»، و بعد از آن «شعراء» بوده است.

این سوره، همان گونه که از لحن آن پیدا است، و مفسران نیز تصریح کرده اند، در «مکّه» نازل شده است، هر چند بعضى گفته اند آیات 81 و 82 در «مدینه» نازل گردیده، ولى، دلیلى براى این گفته در دست نیست، و نشانه اى در آیات مزبور بر این ادعا وجود ندارد.

سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد:

1 ـ آغاز ظهور قیامت و حوادث سخت و وحشتناک مقارن آن.

2 ـ گروه بندى انسانها در آن روز، و تقسیمشان به «اصحاب الیمین» و «اصحاب الشمال» و «مقرّبین».

3 ـ بحث مشروحى از «مقامات مقربین» و انواع پاداشهاى آنها در بهشت.

4- بحث مشروحى درباره گروه دوم، یعنى «اصحاب الیمین» و انواع مواهب الهى بر آنها.

5 ـ بحث قابل ملاحظه اى درباره «اصحاب الشمال» و مجازاتهاى دردناک آنها در دوزخ.

6 ـ ذکر دلائل مختلفى پیرامون مسأله معاد از طریق بیان قدرت خداوند، و خلقت انسان از نطفه ناچیز، و تجلّى حیات در گیاهان، و نزول باران، و فروغ آتش، که در ضمن نشانه هائى از توحید نیز محسوب مى شود.

7 ـ ترسیمى از حالت احتضار و انتقال از این جهان به جهان دیگر که، آن خود نیز از مقدمات رستاخیز است.

8 ـ نظر اجمالى دیگرى روى پاداش و کیفر مۆمنان و کافران، و سرانجام سوره را با نام پروردگار عظیم پایان مى دهد.(تفسیر نمونه، ج 23، ص 205)

فضیلت تلاوت سوره واقعه

در فضیلت تلاوت سوره واقعه، روایات زیادى در منابع اسلامى ذکر شده است، از جمله در حدیثى از رسول خدا(علیه السلام) مى خوانیم: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الْواقِعَةِ کُتِبَ لَیْسَ مِنَ الْغافِلِیْنَ: «کسى که سوره واقعه را بخواند، نوشته مى شود که این فرد از غافلان نیست».

چرا که آیات سوره، آنقدر تکان دهنده و بیدارکننده است که، جائى براى غفلت انسان باقى نمى گذارد.

به همین دلیل در حدیث دیگرى از پیامبر(صلى الله علیه وآله)مى خوانیم: وقتى از آن حضرت سۆال کردند: چرا با این سرعت آثار پیرى در چهره مبارک شما ظاهر شده است؟

در پاسخ فرمود: شَیَّبَتْنِی هُودُ، وَ الْواقِعَةُ، وَ الْمُرْسَلاتُ، وَ عَمَّ یَتَسائَلُونَ: «سوره هاى هود، و واقعه، و مرسلات و عمّ مرا پیر کرد»! (;چرا که در این سوره ها اخبار تکان دهنده اى از قیامت و رستاخیز و حوادث هولناک و مجازات مجرمان آمده، همچنین داستانهاى تکان دهنده اى از سرگذشت اقوام پیشین و بلاهائى که بر آنها نازل شد و نیز دستور به استقامت و پایدارى).

 

در حدیث دیگرى از امام صادق(علیه السلام) مى خوانیم: مَنْ قَرَأَ فِی کُلِّ لَیلَةِ جُمْعَة الْواقِعَةَ أَحَبَّهُ اللّهُ، وَ أَحَبَّهُ إِلَى النّاسِ أَجْمَعِیْنَ، وَ لَمْ یَرَ فِى الدُّنْیا بُۆْساً أَبَداً، وَ لافَقْراً وَ لافاقَةً وَ لاآفَةً مِنْ آفاتِ الدُّنْیا، وَ کانَ مِنْ رُفَقاءِ أَمِیْرِ الْمُۆْمِنِینَ(علیه السلام):

هر کس سوره واقعه را در هر شب جمعه بخواند، خداوند او را دوست دارد، و نزد همه مردم محبوبش مى کند، هرگز در دنیا ناراحتى نمى بیند، فقر و فاقه و آفتى از آفات دنیا دامنگیرش نمى شود، و از دوستان امیر مۆمنان على(علیه السلام) خواهد بود».

در حدیث دیگرى آمده است: «عثمان بن عفان» به عنوان عیادت وارد بر «عبد الله بن مسعود» شد، ـ در همان بیمارى که با آن از دنیا رفت ـ

پرسید: از چه ناراحتى؟

گفت: از «گناهانم».

گفت: چه میل دارى؟

گفت: رحمت پروردگارم!

گفت: اگر موافق باشى طبیب براى تو بیاوریم؟

گفت: طبیب بیمارم کرده.

گفت: اگر مایل باشى، دستور دهم عطاى تو را از بیت المال بیاورند.

گفت: آن روز که نیازمند بودم به من ندادى و امروز که بى نیازم به من مى دهى؟!

گفت: مانعى ندارد براى دخترانت باشد.

گفت: آنها هم نیازى ندارند; چرا که من سفارش کردم سوره «واقعه» را بخوانند، من از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) شنیدم مى فرمود: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الْواقِعَةِ کُلَّ لَیْلة لَمْ تُصِبْهُ فاقَةٌ أَبَداً: «هر کس سوره واقعه را هر شب بخواند، هرگز فقیر نخواهد شد».

و به همین دلیل، در روایت دیگرى سوره «واقعه» سوره «غنى» نامیده شده است.

روشن است، تنها نمى توان با لقلقه زبان، این همه برکات را در اختیار گرفت، بلکه باید به دنبال تلاوت، فکر و اندیشه، و به دنبال آن، حرکت و عمل باشد.( تفسیر نمونه، جلد 23، صفحه 206)

قیامت و سوره واقعه از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده: هر کس این سوره را قرائت نماید نوشته می شود که او از گروه غافلان نیست.

از امام باقر علیه السلام روایت شده: هر کس هر شب پیش از خواب سوره واقعه را قرائت کند در حالی خداوند را دیدار می کند که چهره اش مانند ماه شب چهاردهم می درخشد. امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس به بهشت و ویژگی های آن مشتاق است سوره واقعه را قرائت کند.

امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس در هر شب جمعه سوره واقعه را بخواند خداوند وی را دوست بدارد و نیز دوستی او را در دل همه مردم اندازد و در طول عمرش در این دنیا بدبختی و تنگ دستی نبیند و آسیبی از آسیبهای دنیا به او نرسد و از همدمان امیرالمۆمنین علیه السلام باشد و این سوره خصوصیتی نسبت به امیرالمۆمنین علیه السلام دارد که دیگران با وی در آن شریک نیستند.

 

منابع :

سایت حوزه

سایت مطهر



ادامه مطلب ...


           
جمعه 24 مرداد 1393برچسب:خواص,عجيب,سوره,واقعه,,,,,, :: 5:44
R.M
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها